2018. június 18.

TiszavirágzásÉvről évre késő tavasszal, kora nyáron a természet elvarázsolja a Tiszát. Az emberek csodájára járnak a víz színén kibomló „virágoknak” – a hosszú uszályú kérészek millióinak. Alig néhány óra leforgása alatt a tiszavirágok hatalmas felhőkben kirajzanak, párosodnak, majd elpusztulnak.Röviddel a párzás után a nőstények a vízbe rakják petéi­ket, melyek a fenékre süllyednek, majd mintegy 45 nap múlva kikelnek a lárvák. Ezek a folyóágyba ássák magukat, ahol akár 4300 egyed/négyzetméter sűrűségű telepeket is alkothatnak. Három év után a lárvák a fel­színre bukkannak. Itt a nőstények egy-, a hímek kétszer vedlenek. A teljes kifejlődés után a hímek és a nőstények alig három órát élnek.


1 megjegyzés:

 1. Jó napot, Josef Lewis vagyok. Egy elismert, törvényes és akkreditált hitelező. Nagyon gyorsan és egyszerűen nyújtunk kölcsönöket, személyi kölcsönöket, autóhiteleket, otthoni hiteleket, diákhiteleket, üzleti kölcsönöket, feltalálói kölcsönöket, adósságkonszolidációt. stb.

  Kapjon engedélyt egy üzleti vagy egyéni hitelre ma, és szerezzen pénzeszközöket ugyanazon a alkalmazási héten. Ezek a személyes kölcsönök jóvá lehet hagyni, függetlenül a hitelezéstől, és sok boldog ügyfelünk van, aki támogatja ezt a követelést. De nemcsak megkapja a szükséges kölcsönöket; akkor a legolcsóbb lesz. Ez a mi ígéretünk: Garantáljuk a legalacsonyabb kamatlábat minden olyan kölcsön esetében, amely ingyenes fedezetet nyújt.

  Törekszünk arra, hogy pozitív tartós benyomást hagyjunk ügyfeleim elvárásainak túllépése során. Célunk, hogy méltósággal és tisztelettel kezeljük, miközben a legmagasabb minőségi szolgáltatást időben biztosítjuk. Nincs szükség társadalombiztosításra, és nem szükséges hitelesítési ellenőrzés, 100% -os garancia. Kérjük, azonnal válaszoljon az alábbi részletek alapján, ha érdekel a kölcsön, és mentes a csalásoktól.

  E-mail: progresiveloan@yahoo.com
  WhatsApp: +16626183756  VálaszTörlés

Gandhi néhány gondolata

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Élj úgy mintha...